ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.dedesltd.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε που εδρεύει στα Κουφάλια Θεσσ/νίκης, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 999261870 / Δ.Ο.Υ Ιωνίας Θεσσ/νίκης).Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε , που βρίσκεται στην διεύθυνση www.dedesltd.gr

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.dedesltd.gr  διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

 1. 1.  ΟΡΟΙ

Η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 1. 2.  ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.dedesltd.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 1. 3.  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε  εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε  ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 1. 4.  ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

4.1 Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. O αριθμός παραγγελίας σας είναι 71243. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας. Σας έχουμε αποστείλει ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.»

4.2 Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας. 

Η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε  δεν ευθύνεται για πιθανή καθυστέρηση παράδοσης σε περιπτώσεις ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ όπως :

 • Καθυστέρηση στην παραλαβή των προϊόντων από εργοστάσια
 • Απεργίες
 • Επιδημίες
 • Δυσλειτουργία των μηχανημάτων μας
 • Απρόβλεπτες καταστροφές

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη και λογαριασμό του πελάτη.

Η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε δεν ευθύνεται για :

 • πιθανή απώλεια υλικού
 • σπασίματα
 • ανοιγμένες συσκευασίες
 • ζημιές που προκλήθηκαν από μεταφορά

 

 1. 5.  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε συσκευάζει τα προϊόντα σε συνηθισμένα χαρτοκιβώτια τα οποία δεν χρεώνονται στον πελάτη. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα προσαρμογής της παραγγελίας σύμφωνα με την συσκευασία των προϊόντων.

 1. 6.  ΕΓΓΥΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα συνοδεύονται από εργοστασιακή εγγύηση.

Συνεπώς, οποιαδήποτε αξίωση για ελαττωματικό προϊόν θα εξυπηρετείται μόνο εάν τηρηθούν τα παρακάτω :

 • Η αναγγελία για ελάττωμα θα πρέπει να γίνεται μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων.
 • Αντικαθιστούμε μόνο τα προϊόντα στα οποία υπάρχει ελάττωμα από το εργοστάσιο.
 • Τα ελαττωματικά προϊόντα ελέγχονται μόνο στις εγκαταστάσεις μας και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Η διαδικασία αντικατάστασης των ελαττωματικών προϊόντων επιβαρύνει την ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε.
 • Οποιαδήποτε καταστροφή ή κακοποίηση των προϊόντων από λάθος χρήση, κακή μεταφορά ή τοποθέτηση δεν θα λαμβάνεται ως ελάττωμα αυτών.

Η  ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μην δέχεται επιστροφές οι οποίες δεν εγκρίνονται από αυτή και δεν τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

 1. 7.  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

7.1  Πληρωμή μέσω Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας :

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες  χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της κατά την έγκριση και αποδοχή της παραγγελίας εκ μέρους της ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε που συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης (η χρέωση μπορεί να γίνει τότε ακόμα και στην περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα είδη δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από προμηθευτές). Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής / χρεωστκής κάρτας και η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 

7.2  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς :

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

I BAN

ΕΘΝΙΚΗ

384/47004300

GR25 0110 3840 0000 3844 7004 300

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5271 051142 596

GR66 0172 2710 0052 7105 1142 596

ALPHA BANK

8710 0233 0003 093

GR58 0140 8710 8710 0233 0003 093

EUROBANK

0026 0446 88 0200270 153

GR84 0260 4460 0008 8020 0270 153

 

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση dedesl@otenet.gr Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός μίας εργάσιμης ημέρας από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά. 
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΔΕΔΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ε.Π.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 

 

7.3  Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής.

 

 

eurobank logo
© ΔΕΔΕΣ Ε.Π.Ε.     Powered by Softways